Faskiner og nedsivning

Det kan ikke komme bag på nogen, at fugt, hvad enten den kommer inde -eller udefra, har adskillige ødelæggende virkninger. Sammen med salte er fugt den største årsag til næsten alle skader på bygningsmaterialer. Med de stigende huspriser og de seneste års voldsommere klima, er det blevet mere nødvendigt at fugtsikre for at få en mere optimeret boligstandard, uden frygt for skader. Er skaden sket, er det vigtigt at rette op på fugtskaderne og fugtsikre så hurtigt, at skadernes omfang begrænses. Effektiv fugtsikring, god ventilation og den rigtige isolering er med til at sikre et godt indeklima i kældre såvel som andre rum. En effektiv luftsikring kan ligeledes give flere beboelige kvadratmetre.

Gode løsninger letter arbejdet

Det kan være svært at regne ud, hvilken løsning, der er bedst til den enkelte opgave. Det gælder også ved fugtsikring. Med et fugtsikring får du adgang til et komplet fugtsikringssystem, der kan løse små som store fugtproblemer permanent. Systemet har mange varianter og er let at overskue. Det er derved let at finde den rigtige løsning til alle opgaver. Der medfølger en komplet og gennemillustreret vejledning til alle systemer.

Fugtsikring både ude og inde

Fugtsikring bør også foregå udvendigt for at opnå et helt tørt murværk. For at opnå dette, kræves en fritlægning af sokkel og kældermur. Dette er dog ikke altid muligt, og der kan være behov for at fugtsikre indvendigt. Indvendig fugtsikring har sine fordele ved mindre fugtproblemer hvor adgang til udvendigt kældermurværk ikke er mulig – for eksempel ved tætte bebyggelser.

Ring 312 312 50
Lad os tage en snak

Lad os tage en snak

Udfyld felterne og lad os kontakte dig

Sender