Hvem er vi?

Kiefer El & Byg ApS er en familievirksomhed med mange års erfaring inden for renovering, nybyg og vedligeholdelse.

Virksomheden ejes og drives i dag af:

Stig Kiefer

Uddannet snedker og autoriseret kloakmester, der siden 1981 har beskæftiget sig med snedker- og tømreropgaver – store som små. Stig har sans for detaljer, og er meget grundig og kvalitetsbevidst.

Mikkel Kiefer

Autoriseret el-installatør og kloakmester, der siden 2001 har beskæftiget sig med tekniske el-installationer, belysning, kloakarbejde samt energivejledning.

Hos Kiefer Kloak er vi meget opmærksomme på at undgå unødvendig spildtid, derfor planlægger og koordinerer vi vores arbejdsdag med kunden, samarbejdspartnere samt leverandører.

Hos Kiefer El & Byg overholdes en aftale altid, da vi fortsat gerne vil kunne servicere både private og erhvervskunder, samt udvide kundeporteføljen.
 

Hvad kan vi?

Kvaliteten er i højsædet, og derfor har Kiefer Kloak et lovpligtigt og godkendt SKS-system samt KS-system (Sikkerheds- og Kvalitetsstyresystemet), som Sikkerhedsstyrelsen foreskriver det inden for el-installation og kloakarbejde.

Vi er desuden også medlem af TEKNIQ & DANSKE KLOAKMESTRE

Skal I have rådgivning om belysning, intelligente eller traditionelle el-installationer, eller hvordan I kan reducere el-energiforbruget, så lad os hjælpe – vi er eksperter på området!

Har I et problem med kloakken så kan vi hjælpe jer med alt fra tømning af sandfangsbrønde, renovation af kloakledninger, tv-inspektion til strømpeforing af kloak.

Kiefer Kloak beskæftiger sig med både renovering, nybyg og servicering hos private, erhvervskunder, butikker og ejendomsselskaber.

Vi tilbyder at servicere komplette installationer og renovationer.

Vi arrangerer gerne samarbejdspartnere og varetager den nødvendige koordinering.

Vi er meget miljøbevidste, og går meget op i at materialer ikke bare kasseres, fordi det er hurtigere at montere noget nyt. Vi sætter en ære i at genbruge materialerne, og vi restaurerer gamle døre og vinduer  på gammeldags vis, hvis der er fornuft i det for kunden.

Hvis du har spørgsmål angående Kiefer Kloak, eller hvilke opgaver vi udfører, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på mikkel.firma@gmail.com eller ringe til os på tlf. 312 312 50, så får vi en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst udfører arbejdsopgaver, der passer til dine ønsker og behov.

Ring 312 312 50

KIEFER KLOAK

Hindbærvej 1
2400 København NV

Døgnvagt – ring på telefon 312 312 50 eller 617 90 717 kontakt@kieferkloak.dk

CVR

32267408

Kontakt os

Kontakt os
Sender